نمی دونم چرا دارم این ها رو این جا می نویسم ، به جای نوشتنشون در دفترچه ی خاطراتم.دفترچه ی خاطراتی که باید بعدش درش رو ببندم و بذارمش توی کمد تا تموم نوشته هام و احساساتم و هر چیز دیگه ای که برای من باارزشه ، خاک بخورن.

دلیل کارم رو نمی دونم.فقط می دونم وارد صفحه ی وبلاگ شدم و شروع کردم به نوشتن.خب ، طبیعتا دلم هم نمیاد که این نوشته ها رو حذف کنم و بگم:

-چیه داری می نویسی.اصلا کی اهمیت می ده؟!!!

ولی خب بازم می نویسم.چون تا این جا نوشتمش.اهچیه دارم یه ساعته همه اش چرت و پرت می گم.بهتره این پست رو ولش کنین.نخونیدش.همین الان اگه دارین می خونیدش ببندینش.چون این پست اصلا به شرلوک ربطی نداره. :))

خب ، امروز روز اول این ترم بود.خوب بود.ولی بیشتر از همه از دیدن دوباره ی کوه های برفی که از محوطه ی حیاط دانشگاه دیده می شن ، خوشحال بودم. *_*

ظاهرا هیچ کس هم به جز من به این کوه ها نگاه نمی کنه.چرا؟نمی دونم! :/ فقط اینو می دونم که هر وقت به یکی از دوستام گفتم:

-به اون دور دست ها نگاه کن.کوه های برفی رو می بینی؟خیلی قشنگن ، نه؟

فقط با یه نگاه بی تفاوت به کوه ها نگاه کرده و با بی خیالی و یه لبخند ساختگی گفته:

-آره.خیلی قشنگن.

و دوباره به کار خودش ادامه داده.به خیلی ها گفتم.به خیلی ها که فکر می کردم زیبایی طبیعت رو درک می کنن گفتم.گفتم و کوه ها رو نشونشون دادم.ولی هیچ کدومشون ، هیییچ کدومشون ، علاقه ای به این کوه ها نداشتن.بعضی اوقات احساس می کنم که این کوه ها نسبت به آدمای اطرافم ، درک بیشتری دارن. :(

جدیدا احساس می کنم خیلی تنهام.خیلی خیلی تنها.موضوع اصلا کوه ها نیستن ها.ولی خب ، وقتی تنها دلخوشیت این روزها بشه برف و بارون و کوه و گل و گیاه و درخت و کتاب و فیلم و این حرف ها.چی بگم.فقط دو یا سه نفر هستن که شاید درکم کنن.شاید بفهمنن.خیلی سخته ها؟بیست سال روی این دنیا زندگی کرده باشی و فقط دو یا سه نفر رو داشته باشی که واقعا و از ته دل دوستت دارن و درکت می کنن یا حداقل من فکر می کنم که درکم می کنن.دلم برای خیلی چیزها تنگ شده.خیلی مکان ها و خیلی آدما.بسه دیگه.بهتره دیگه ننویسم.آره.بازم سکوت می کنم.همین.سکوت.

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

طراحی سایت چهل سال از همبستگی و اتحاد برای داشتن انقلاب می گذرد. Theresa دانلود کتاب ریحانه بهشتی یا فرزند صالح با لینک مستقیم WELCOME Scott ستاره سهیل تعمیرات موبایل عبدالهی مرجع کنکور ایران ماجراهای دکتر الینوسکی